7. mars 2018

Nei, snøen ligger fortsatt dyp og vi ser såvidt toppen av gjerdene. Men et vårtegn er at i dag har vi hatt både kalving og grising siste døgnet. Venter bare på lamminga . Årets julegriser er født i dag og forhåpentligvis har vi ei ku til for å øke flokken. Karin våkna i natt av rare lyder. Hun listet seg ut og fant denne krabaten sammen med mor. Alt finfint. Derimot var det noe drama med purkene. Denne dama fikk unger i to forskjellige hus. Har aldri skjedd før. Vi fikk samlet alle, så gikk det heldigvis bra. Så rett før vi skulle ta kvelden , så var ennå ei purke klar og ungene kom på rekke og rad. Hun var urolig – men vi fikk retta på halmen og forhåpentligvis skal det gå bra. Vi er i gang!!!Kua og kalven går noen dager sammen aleine fra flokken på egen “barselavdeling”.

Arkiv

Bli andelsbonde!

Bli med på laget! Andelsprosjektet har utviklet seg selv på gården siden 2012 og vi har hatt god progressjon år for år. Les mer...

Kontakt oss

Tore Jardar S Wirgenes
Mob: 93440575
Lågendalsveien 2600,
3282 KVELDE

Praksis? Be an intern!

Learn how to be a regenerative farmer. Learn how to make a market garden. Learn about holistic management. We need you 2021. Contact now:

Read more...