13. mars 2015

Økologisk handler om forbrukermakt. Hvilken vei man vil pushe landbruket og matproduksjonen. Hva du vil ha tilgang til i din butikk.

Kort fortalt handler det om å sette alt i et helhetlig perspektiv: Ønsker du å forberede landbruket mer på en fornybar tidsalder? Ønsker du at alle dyr skal ha rett på å se sola å komme ut på grønne enger? Ønsker du bruk av mer lokale ressurser? Ønsker du å trigge biologisk mangfold og mindre gift i maten og naturen? Ønsker du ren mat uten kunstige tilsetningsstoffer? Da bør valget være enkelt.

Økologisk kosthold setter også en del krav til deg som forbruker. Spise mer grønt og ikke kaste mat. Økologisk er ikke en fasit, og regelverket endrer seg, men det er god retning som er staket ut for deg og for bønder over hele kloden. Vi jobber for dette og anbefaler andre å støtte opp.

image

Arkiv

Bli andelsbonde!

Bli med på laget! Andelsprosjektet har utviklet seg selv på gården siden 2012 og vi har hatt god progressjon år for år. Les mer...

Kontakt oss

Tore Jardar S Wirgenes
Mob: 93440575
Lågendalsveien 2600,
3282 KVELDE

Praksis? Be an intern!

Learn how to be a regenerative farmer. Learn how to make a market garden. Learn about holistic management. We need you 2021. Contact now:

Read more...