4. mars 2018

Vi samarbeider med Markus Koot som har en flott gård i nabokommunen. Han har en mindre besetning Jarlsbergfe hvor fôring hovedsakelig kommer fra grass.

I tillegg lar man ku og kalv være sammen i flere uker som er mindre vanlig i melkeproduksjon. Det sikrer bedre ivaretakelse av dyreadferdsbehov. I ysteriet kan bonden se rett inn til kuene. Når kua får den maten den er skapt for å spise, får bla fettsyresammensetninga bedre forholdstall i favør ev omega 3. Osten lages upasturisert og minner om gauda. Produktene er fulle av genuin smak og herligheter kroppen setter pris på. Vi selger fra gården eller tar med ved utkjøring av kasser. Melk, youghurt, kulturmelk og ost. Økologisk sertifisert. Støtt bonden direkte. Og vær mer på lag av hva vår fantastiske natur gir oss.

Arkiv

Bli andelsbonde!

Bli med på laget! Andelsprosjektet har utviklet seg selv på gården siden 2012 og vi har hatt god progressjon år for år. Les mer...

Kontakt oss

Tore Jardar S Wirgenes
Mob: 93440575
Lågendalsveien 2600,
3282 KVELDE

Praksis? Be an intern!

Learn how to be a regenerative farmer. Learn how to make a market garden. Learn about holistic management. We need you 2021. Contact now:

Read more...