11. desember 2013

Okse, grass fed beef, økologisk:
~Meny 1~ “Bondens utvalgte” 5 utvalgte stykningsdeler, 5 deler kjøttdeig og kraftbein. Ikke filet.
Ca 15 kilo 2000,-
-Meny 2~. “Kokkens gourmet”. Utvalgte deler fra hele dyret, kjøttdeig og kraftbein inkl filet. Ca 20 kilo 3000,-
~Meny 3~ “Slakterens hakkebøf” 12 kilo kjøttdeig 1500,-

-Stykningdeler: Mørbradbiff, culottebiff, høyrygg, surret steik, bogplomme, lårtunge, flatbiff.
-Filet: entrecotes, ytrefilet og indrefilet. Kraftbein og avskjær. Be om ekstra avskjær (inkludert) og hvor mye.
Partert, merket og valuumert.

Svin, frilands, økologisk
~Julegris~ 1/4 gris ca 22,5 kilo kr2500
Partert og valuumert. Alle deler fra hele dyret. Merket.

Halv smågris. Ca 15 kilo. Kr 75 per kilo. Upartert.

OBS: Prisene er for andelshavere. 15% tillegg hvis du ikke er medlem. Mva er inkl.

Vi leverer i Oslo på tirsdag 17 desember . Fra gården fortløpende og etter avtale. Levering etter avtale. Virgenes@virgenes.no

20131211-225016.jpg

Arkiv

Bli andelsbonde!

Bli med på laget! Andelsprosjektet har utviklet seg selv på gården siden 2012 og vi har hatt god progressjon år for år. Les mer...

Kontakt oss

Tore Jardar S Wirgenes
Mob: 93440575
Lågendalsveien 2600,
3282 KVELDE

Praksis? Be an intern!

Learn how to be a regenerative farmer. Learn how to make a market garden. Learn about holistic management. We need you 2021. Contact now:

Read more...