8. september 2015

Hei.

Lørdag 12 september blir det arbeid fra klokken 10:00 til klokken 17:00. Kom når det passer og ta gjerne i et tak, selv om du har gjordt din plikt. Samtidig blir det innvielsesfest av vår nye base, stolpehuset, klokken 13:00. Ta med tallerken, bestikk og glasser selv. Det blir etter planen helstekt gris. Ved ustabilt vær griller vi litt enklere mat. Klokken 13:30 informerer bonden om status og planer. Rett etterpå har Per Tore Holgersen ordet og informerer om Slow Food. Tanken er å organisere oss ut i fra en slik gruppe angående feks kursing og produksjonen på gården. Vi har snakket om urtegruppe, honninggruppe og ølgruppe mm. Alt dette er enklere å organisere fremover med egen “klubbhytte”.
Vi har ikke satt pris på dette, men tenker spleising. Betal hva som passer lommeboka:-)

hjerter

Har du tid til å bake til lørdagen en kake så er det flott.  Hver og en som gjør det tar med evt rester tilbake selv. Husk kakespade.

Har du tid til å hjelpe med maten (grilling) så meld fra på 93440575. Vi bør kanskje ha et vegetarisk tilbud med feks suppe?  Ellers salat og kjøtt.
Denne uka er det bare å komme innom hver eneste dag for å jobbe. Send gjerne sms på forhånd.

Ved regn gjør vi en enkel affære i stoplehuset å forventer litt mindre oppmøte.

Fortsatt kjøtt til kr 99 per kilo i fryseboksen med smiley. Gratis kraftbein til de som kjøper kalkunfileten.

Minner stadig om spesielt squash, brokkoli og blomkål. Vi hadde kun 2 grader på mandag. Ta gjerne og del disse grønnsakene med venner. slowfood

-- 
Arr er kun for andelsbønder :-) 

Vennlig hilsen

Virgenes Andelsgård

Arkiv

Bli andelsbonde!

Bli med på laget! Andelsprosjektet har utviklet seg selv på gården siden 2012 og vi har hatt god progressjon år for år. Les mer...

Kontakt oss

Tore Jardar S Wirgenes
Mob: 93440575
Lågendalsveien 2600,
3282 KVELDE

Praksis? Be an intern!

Learn how to be a regenerative farmer. Learn how to make a market garden. Learn about holistic management. We need you 2021. Contact now:

Read more...