27. august 2014

Nå er det mye hodekål som er klart. Rød og grønn. På felt a kan man også finne selleristang og purre. Ellers er det først og fremst brokkoliskudd, kålrot, urter, mandelpotet, ariellepotet, trollpotet, gulrot, grønnkål,  rødbeter, løk og salat.
image

Vennligst ta minst dobbelt med egg. Hønene verper mye.

Vi har svedjerugmel tilgjengelig.

Husk å ikke besvare sms-tjeneste numret. Da sender du til alle!

Vi har ferskt kjøtt til helga av okse. Øko, grassfed,  tørrmørnet. Pakker på ca 20 kilo til 175 for andelsmedemmer. Selger også halve pakker. Mix fra hele dyret. Også har vi spesialpris på ungrånekjøtt. Kr 75 perkilo.

Husk utkjøring denne uka! Vi starter med drammen, kongsberg og Oslo. Og fredag blir det resten. Med forbehold! Vi vurderer å dele dette opp ukentlig. Istedet for alt på en uke en gang i måneden. Bonden har ødelagt ryggen og håper på hjelp og at de fleste henter selv. Vi har tresking nå, så jo mindre i bil,  jo mer for han gjort. Vi trenger også hjelp på gården,  hver dag. Fortrinnsvis onsdager. 

Meld fra innen torsdag morgen eller fredag morgen. Kan du stille som droppunkt, så si fra. Da får du godkjent tre timer arbeid.  Kr 100 koster leveranse. Gratis for droppunktfamilie. Bestilling må på mail. Merk “utlevering”.

Husk å ikke prøve dere på maisen før dere får beskjed! Man plukker bare der det er skilter. Og man plukker de største. Avfall legges rett ned eller gis dyra. Rødbeter til høner.

Takk for en fin arbeidsdag på søndag. Og håper alle fikk noen fine tips på inspirasjonseventen med Paulo. Takk til han. Bruk gjerne lets Cook privat. Ved andre arrangement blir det mindre grupper. Ved større samlinger blir det mer mat og litt mindre kurs. Husk gruppesiden på facebook som mange bruker flittig. Der har også kokken lagt ut oppskrifter.

🙂

Tore Jardar

image

Arkiv

Bli andelsbonde!

Bli med på laget! Andelsprosjektet har utviklet seg selv på gården siden 2012 og vi har hatt god progressjon år for år. Les mer...

Kontakt oss

Tore Jardar S Wirgenes
Mob: 93440575
Lågendalsveien 2600,
3282 KVELDE

Praksis? Be an intern!

Learn how to be a regenerative farmer. Learn how to make a market garden. Learn about holistic management. We need you 2021. Contact now:

Read more...