8. juli 2014

Hei.

Vi ligger nå usedvanlig godt an agronomisk. Takk til alle dere som har hjulpet til så langt. Hjelp trengs uansett fremover. Gi beskjed på sms 93440575.

Butikk er nå åpnet på sydenden i fra tirsdag ettermiddag. Mølla skal kjøres for første gang i morgen. Dvs at vi vil ha speltmel på lager.

Info for høsting står i butikken. Ikke glem laksefisket. 1 september er det over for i år. Vi har flere båter tilgjengelig. Leie av motor og bensin er kr 200,-.

NB: ny og enklere betalingsterminal. Følg anvisning. NY PROSEDYRE faktura.

Vi har lagt ut en perm for arbeid og innhøstning. Her står også en personalia liste. Vær snill og sjekk at alle opplysninger stemmer. Fyll også inn hva du har tatt fra hele 2014.

Kjøtt har vi hatt hele vår og sommer og vi vil fortsette med det. Men det er på egen fryse som pdd må bestilles fra. Si fra dagen før. Vi har poser med ca 10 kilo okse til 170 kr kiloen. Mix. Noe svin.

Ønsker du å komme i kontakt med andre for å hente varer til hverandre. Slippe å kjøre ofte…. gi meg beskjed, så formidler jeg videre.

SMS varsling er på plass ved neste høstemelding.

Vi har fått flere høner. Max 1 pakke egg per andel i juli. 2 pakker per måned fra august. Vennligst hent etter behov. Ikke hva du kan ta:)

Klokken 1730 tirsdag 8 juli er det omvisning, spesielt for nye andelhaverje. Vi setter opp en dag neste uke også. Beklager den raske tidsfristen, men vi måtte legge om litt pga ferie. Følg med på nettsidene om flere aktiviteter. Dette er litt upløyd mark, og legger lista for neste år.

Julegris bestilles nå. Kvart gris har en ribbe til ca 5 personer. Da er ribba delt. Velg halv gris hvis du trenger mer. En kvart gris ligger på ca 20 til 25 kilo. Ferdig partert og merket. Også er der deler fra hele dyret. HENTES på gården ca 1 november. JULEGRIS 1/4 dyr, andelspris kr 2500. Ink mva. Vi har begrenset antall.

INTERIMSTYRET: Vennligst gi beskjed dere som kan sitte i andelsstyret frem til februar. Også dere som har sagt fra tidligere, slik at jeg får lagret dere, og iverksette.

Prosedyre oppfølging. Vi ønsker at dere benytter sms ved raske svar. Vi vil unngå å bruke tid i telefonen. Epost når noe kan svares litt seinere. Vi vil ha kontordag mandag, onsdag og fredag morgen før kl 09:00. Da vil mail svares.

Høstemelding.

-reddik 
-salat (max 1 per andel denne uka).
-redikk
-potet
-egg
vi satser på mel.

Vennlig hilsen
Tore Jardar S Wirgenes

image

93440575
Virgenes Andelsgård

Arkiv

Bli andelsbonde!

Bli med på laget! Andelsprosjektet har utviklet seg selv på gården siden 2012 og vi har hatt god progressjon år for år. Les mer...

Kontakt oss

Tore Jardar S Wirgenes
Mob: 93440575
Lågendalsveien 2600,
3282 KVELDE

Praksis? Be an intern!

Learn how to be a regenerative farmer. Learn how to make a market garden. Learn about holistic management. We need you 2021. Contact now:

Read more...