2. juni 2016

For en fantastisk våronn – og for noen flinke andelsbønder. Det har gått over all forventning. MEN det står fortsatt 1200 planter her som skriker etter å komme i jorda. I år har vi igrunn lært at i mai skal det ikke være værforbehold. Regn er jo det beste  å plante i, og det blir faktisk ikke klissete. Det meldes godt sommervær – så nå må vi få opp farten på slutten!!! Kom når det passer – men fint om du kan prøve å være her kl 1130, fredag eller lørdag eller søndag.

Erik har lovet å ta ansvar for biegruppa – Thor Morten er på saken etter bifolk. Vi tar kontakt fortløpende, men dette er blitt utsatt pga våronna.

Vi har fått ubundne gjester i drivhuset. Vonn elsker chili… Men også tomater og paprika. Vi har jobbet febrilsk en uke med ALLE tiltak. Ingenting fungerer. Så vi må få plantene opp igjen og plante i enorme potter.

Selv om planting er pri en trenger vi hjelp til å holde orden på skiftene. Se etter ugrass, ryddesag på gjerder, holde orden på gjerder osv. 1-2 mann per skifte. (Skifte = åker innefor et gjerde)

Vi vil gjerne dele oss inn i grupper for ansvarsområder på sikt (2017), men i år må en og en ta kontakt.

AGENDA første junihelg:

Planting
Gjerding
Potting i veksthuset
Montere dryppvann

OBS OBS OBS: FØRSTE HØSTEMELDING KOMMER SNART…………………………………..

Har ikke fått gjordt kontorarbeid på evigheter. Regner dere ringer hvis det er noe som haster:-)

Står sikkert vaffelrøre i kjøleskapet i stolpehuset. Forsyn dere. Is i fryseren.

Vi sees!

image

Poteter i marsjfart!

image

Sauene på beite:-)

Arkiv

Bli andelsbonde!

Bli med på laget! Andelsprosjektet har utviklet seg selv på gården siden 2012 og vi har hatt god progressjon år for år. Les mer...

Kontakt oss

Tore Jardar S Wirgenes
Mob: 93440575
Lågendalsveien 2600,
3282 KVELDE

Praksis? Be an intern!

Learn how to be a regenerative farmer. Learn how to make a market garden. Learn about holistic management. We need you 2021. Contact now:

Read more...