21. oktober 2015

Norges beste matblogger, Gry Hammer, har kurs i melkesyregjæring (fermentering) på søndag, hos oss.  Hun gjestet Farmen sist uke.  Fortsatt noen ledige plasser! Dette er et demokurs. Fermentering er genialt for å ha sesongens smaker utover hele året. I tillegg er det så bra for magen. Smaksprøver:-) Ta med varmt tøy. Vi blir delvis ute.

Velkommen!! 

Åpent for alle. Påmelding:

https://www.deltager.no/fermentering_i_kostholdet_25102015

image

Arkiv

Bli andelsbonde!

Bli med på laget! Andelsprosjektet har utviklet seg selv på gården siden 2012 og vi har hatt god progressjon år for år. Les mer...

Kontakt oss

Tore Jardar S Wirgenes
Mob: 93440575
Lågendalsveien 2600,
3282 KVELDE

Praksis? Be an intern!

Learn how to be a regenerative farmer. Learn how to make a market garden. Learn about holistic management. We need you 2021. Contact now:

Read more...