6. februar 2013

20130206-215917.jpg

Her er oppdatering også sendt på epost.

Mye skjer om dagen. Jeg sender ikke ut så mye eposter. Nå har vi pusset opp hjemmesida, og på høyre side ligger en blogg dedikert for andelsgården. Den oppdateres nesten daglig, så følg med! Mye mer praktisk. Send spørsmål på epost eller kommenter direkte – evt ring på 93440575.

Det er mye egg, nypakka gulrot, potet, kålrot, rødbeter, pastinakk og sellerirot klare til henting. Og mjøl. Bare ta med i fra utsalget. Ingen utkvittering. Ta gjerne for flere uker av gangen – tilpass behovet.

Husk utkjøring til Larvik hver uke – fortrinnsvis torsdager. Har ikke tatt betalt for dette… inntil videre. Men forslag til oppsett er satt inn i planen for 2013, som ligger på hjemmesida.

Mange nye andelshavere har meldt seg for nyåret. Men vi håper på flere! Takk til dere som har “vervet”:) Det blir faste infomøter lagt til 2 søndag og siste tirsdag ihver måned for nye interesserte. Men det må avtales og gjøres praktisk. Disse dagene legger vi opptil dugnader, for dem som ønsker det.

Rutiner for levering i Vestfoldbyene, Drammen og Oslo er på plass. Gårdsbilen er på fullsørvis! Legger ut skjema for dette fortløpende.
Er det noen som veit om plass hvor feks pakker kan leveres på formiddagen, slik at man kan hente på et sted, så si fra. Foreløpig kjører jeg til dør, enn å stå fast et sted. Bare send en sms.

Satt opp tirsdag 26 kl 18:00 eller søndag 10 mars kl 14:00 som møtedag. Da tar vi litt om struktur på andelslaget og planene for sesongen. Ta gjerne med nye potensielle andelshavere! Send en melding hvis du er interessert. Så vurderer jeg hvilken av dagene flest har mulighet. Hører jeg ingenting, så regner jeg med det er greit uansett. Sted og tid annonseres på hjemmesiden:

www.virgenes.no

Vennlig hilsen Tore Jardar og Michelle.

Arkiv

Bli andelsbonde!

Bli med på laget! Andelsprosjektet har utviklet seg selv på gården siden 2012 og vi har hatt god progressjon år for år. Les mer...

Kontakt oss

Tore Jardar S Wirgenes
Mob: 93440575
Lågendalsveien 2600,
3282 KVELDE

Praksis? Be an intern!

Learn how to be a regenerative farmer. Learn how to make a market garden. Learn about holistic management. We need you 2021. Contact now:

Read more...